Doneer uw mobiel

Het doneren van een mobiele telefoon kan op verschillende manieren.

  1. Inleveren bij inzamelpunt

U kunt uw oude mobiele telefoon inleveren bij een inzamelpunt. Er zullen steeds meer inzamelpunten komen waardoor de kans steeds groter wordt dat er 1 bij u in de buurt zit. De inzamelpunten zijn te vinden op de pagina Inzamelpunten
 

  1. Ophaalverzoek

Op dit moment ben ik in staat om in de provincie Utrecht op afspraak telefoons op te halen. Om tijd en kosten te sparen kan ik dit doen vanaf 10 telefoons. Als u 10 telefoons opgespaard heeft (bijvoorbeeld via buren, vrienden, familie of bedrijf) dan kom ik ze bij u thuis ophalen.
 

  1. Opsturen (in behandeling)

Er wordt nog gezocht naar een mogelijkheid om een postbus te openen zodat telefoons verstuurd kunnen worden. Ik ben hiervoor nog opzoek naar een sponsor.

 

Inzamelpunt worden

Wilt u ook een inzamelpunt worden dan kunt u dit kenbaar maken via het Contact formulier. Er zal dan gezorgd worden dat er een inzamelbox bij u geplaatst wordt.

Uw logo en locatie wordt op deze website vermeld zodat mensen hun mobiel in kunnen leveren.

Als de inzamelbox vol is wordt deze na afspraak geleegd.

 

Andere donaties

Indien u andere ideeën voor donaties heeft dan kunt u deze kenbaar maken via een persoonlijk bericht. Maar hiervoor gebruik van Contact formulier. Na ontvangst neem ik snel contact met u op.