Wat doen we

Wij halen afgeschreven of defecte apparatuur en onderdelen op bij particulieren, bedrijven en instellingen.

Computers, computer gerelateerde spullen en huishoudelektronica welke u weg wilt doen geven wij de kans om nog een ronde mee te gaan.

Alle opgehaalde spullen worden onderzocht op geschiktheid om opnieuw te gebruiken. Als hergebruik als geheel niet mogelijk is, dan worden de onderdelen gebruikt voor reparatie doeleinden of hergebruik. De staat van de aangeleverde spullen is dan ook niet van belang, omdat we altijd onderdelen kunnen gebruiken. Het is dus geen enkel probleem als de spullen defect of oud zijn.

 

Wij halen alles gratis op, ook bij bedrijven. Dus geen voorrijkosten of kiloprijzen. Het enige wat u hoeft te doen is te zorgen dat wij toegang hebben tot de spullen, zodat wij ze op kunnen halen.
Kijk op de pagina Ophaaldienst voor een overzicht van spullen welke we ophalen en in welke regio.

 

Om onze kosten te kunnen dekken worden de spullen die in aanmerking komen voor een nieuwe ronde verkocht via een lokale website: http://kringloop.advertentiewereld.com

Naast verkoop geven we ook regelmatig spullen weg aan scholen, kunstenaars, goede doelen en liefdadigheidsinstellingen.

 

Wat doen we niet

Buiten het feit dat we veel dingen wel doen, zijn er ook een aantal zaken die we niet doen. Om misverstanden te voorkomen geven we hier nog even weer wat we niet doen.

We repareren geen apparatuur in opdracht. Er gaat al veel tijd gemoeid met het verzamelen, controleren en repareren van de opgehaalde spullen, zodat er geen tijd is voor andere reparaties. Daarnaast is reparatie in opdracht ook niet onze doelstelling.

We kopen geen apparatuur in. We zijn op zoek naar apparatuur en onderdelen die men van plan is om weg te gooien of waarvan men weggooien zonde vindt en ons in staat stelt om deze een tweede kans te geven.

Alle onderdelen die we hebben zijn voor eigen gebruik. We kunnen niet aan verzoeken voor onderdelen voldoen. Buiten het feit dat het erg tijdrovend is, hebben we de onderdelen zelf hard nodig.